Vilka är ITK AB?
ITK är ett svenskt företag etablerat 1977 som arbetar med nyinstallation av hissar, moderniseringar samt service och reparation av hissar. Vi är idag 60 anställda och omsätter ca 130 miljoner kronor. Vi har ett familjärt och öppet arbetsklimat med kontor, verkstad och lager i Bromma nära kommunikationer. Sedan 2013 ingår ITK i Motum-koncernen tillsammans med regionalt marknadsledande och oberoende hissföretag runt om i landet.

Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Våra kunder är byggföretag, fastighetsägare och Brf:er. Vi har en egen serviceorganisation som är tillgänglig dygnet runt, alla dagar. Personlig service och engagemang tycker vi är viktigt!

Teknisk beredning
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår tekniska beredning i våra hissprojekt. Vi ser gärna att du har ett teknikintresse och en bakgrund inom teknik-/byggbranschen alternativt en teknisk utbildning.

Arbetet innebär ansvar för den tekniska beredningen samt inköp av projektspecifikt material till våra hissprojekt. Rollen kräver ett bra ordningssinne och noggrannhet. Arbetet är till stor del ett självständigt arbete men innebär även ett samarbete med företagets säljare och arbetsledare- där kommunikation och samarbete internt är viktigt. Vi söker därför dig som både är en lagspelare och som trivs med att arbeta självstädning och kan ta egna initiativ. Du är en noggrann person som gillar att lära dig nya saker och utvecklas. Du har god datavana och ett ordningssinne. Med fördel en teknikutbildning och förståelse för att läsa ritningar.

Att arbeta som teknisk beredare är även ett socialt arbete där en kontinuerlig kontakt med kunder och leverantörer är viktig. Vi ser därför att du är en social person som trivs med att arbeta kundorienterat.

Det är idag två personer som arbetar med teknisk beredning på företaget och du kommer under en övergångsperiod att arbeta parallellt med en av företagets beredare.

Som teknisk beredare kan du vara med och påverka projekten både tekniskt, estetiskt och ekonomiskt. Du är en av dem på företaget som ska driva den tekniska utvecklingen framåt.

Ansvar

 Teknisk beredning av hissobjekt enligt överlämning från sälj samt tekniskbeskrivning.
 Inköp av material till hissobjekt från huvudleverantörer.
 Upprätta/revidera ritningar i AutoCad.
 Korrespondens samt support mot kunder under projekteringsstadiet.
 Genomförande av uppmätningar innan beredning av befintliga objekt.
 Överlämning av tillverkningsuppgifter till elproduktionsavdelningen.
 Kontrollera och attestera fakturor för det material som köps in.
 Skapa, projektanpassa och uppdatera kontrollplaner.

Vill du bli en av oss eller undrar du hur det är att jobba hos ITK?
Kontakta Sara Walldén 08-564 350 12 eller maila till sara.wallden@itk.se