Vilka är ITK AB?

ITK är ett svenskt företag etablerat 1977 som arbetar med nyinstallation av hissar, moderniseringar samt service och reparation av hissar. Vi är idag 60 anställda och omsätter ca 130 miljoner kronor. Sedan 2013 ingår ITK i Motum-koncernen tillsammans med regionalt marknadsledande och oberoende hissföretag runt om i landet.

Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vi har en egen serviceorganisation som är tillgänglig dygnet runt, alla dagar. Personlig service och engagemang tycker vi är viktigt!

Vi har ett familjärt och öppet arbetsklimat. Ett fint kontor, verkstad och lager i Bromma nära kommunikationer. Kompetenta och lättsamma medarbetare som ganska ofta hittar på något kul, även efter arbetstid. Generellt ett utvecklande arbete som sällan är enformigt och monotont.

Hissmontör

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med installation samt modernisering av hissar. Som hissmontör arbetar du både mekaniskt samt elektriskt med produkten. Kunderna kan vara byggföretag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Det är ett utvecklande arbete som sällan är enformigt och monotont.

Montage av hissar är huvudsakligen ett tvåmansarbete där kommunikation och samarbete med övriga i gruppen är viktigt. Vi söker dig som både är en lagspelare och som trivs med att arbeta självstädning och kan ta egna initiativ.

Du är en noggrann person med teknikintresse som gillar att lära dig nya saker och utvecklas. Du har med fördel några års erfarenhet av hissbranschen samt en elbakgrund. Du har minst en gymnasieutbildning, god datavana och B-körkort.

Vill du bli en av oss eller undrar du hur det är att jobba hos ITK?

Kontakta Sara Walldén 08-564 350 12 eller maila till sara.wallden@itk.se

Välkommen med din ansökan senast den 30 augusti 2016!