ITK är ett svenskt företag med ca 55 anställda, etablerat 1977. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vi har en egen serviceorganisation som är öppen dygnet runt, alla dagar.

Nu söker vi en administratör (vikariat). Som Administratör stöttar du företaget avseende administrativa rutiner och uppgifter. Du koordinerar arbetet och tar hand om de administrativa arbetsuppgifter som behöver göras. Administratören är, när det krävs, företagets ansikte utåt och hjälper kunder genom att svara i telefon och e-post. Administratören servar besökare och har en stöttande funktion internt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Svara på företagets växel och ta emot felanmälan
  • Löpande fakturering av arbetsorder
  • Uppdatera kunduppgifter i affärssystemet
  • Supportfunktion mot medarbetare på kontoret och fältet
  • Kundkontakt via telefon och mail

Du kommer vara en del av ett serviceinriktat team med erfaren personal i ett företag som månar om sina anställda.

För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Som person är du serviceinriktad, stresstålig samt har lätt för att samarbeta. Eftersom arbetet innefattar mycket kommunikation intern och externt krävs goda kunskaper i svenska, tal och skrift

Meriterande är arbete i liknande bransch, ekonomi på gymnasienivå.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Arbetstid vard. 8-17. Vikariat ca 1 år (under föräldraledighet) med start 14 januari 2019.

Intresserad? Tveka inte att söka redan idag, vi tillämpar löpande urval! Ansökan och eventuella frågor skickas till sara.wallden@itk.se senast den 18 december. Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

ITK AB är en del av Motum-koncernen. MOTUM är Sverige största oberoende hisskoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Vinga Hiss, Hissgruppen, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Uppsala Lyftservice, Hisscentralen, Östgöta Portservice, Hiss-Craft, RoslagensHiss, Motum Hiss Syd och Motum Port i Mälardalen. Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.